ווטסאפ

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

תבניות סיליקון לשוקולד כמו בקונדיטוריה

תבניות סיליקון ברמה של קונדיטוריה חייבות להיות נוחות, מעוצבות וקלות לשימוש ולניקיון. חושבים שצריך לטוס עד פריז בשביל להשיג אותן? האתר של פייסטרי פרו מוכיח שבכלל לא צריך לצאת מהבית. זה הזמן להרים את הרמה

פעם, בשביל להכין שוקולד שנראה כמו בקונדיטוריה של פריז - עם הברק הזה שמרגיש כאילו הוא מצופה בזכוכית – היה צריך להשקיע שעות, אולי אפילו להירשם לקורס אצל שף קונדיטור באיטליה. אבל היום? הסיפור הזה השתנה לגמרי.

אחת הסיבות היא הזמינות הגבוהה של תבניות לסיליקון ממש כמו בקונדיטוריה, רק כאלה שאפשר להזמין ממש עד הבית. למשל, פייסטרי פרו שינו את המשחק עם סדרה של תבניות סיליקון לשוקולד שבאמת עושות את החיים הרבה יותר פשוטים, גם אם הפעם האחרונה שבה הייתם מעורבים ב"אפייה" כללה מקסימום בחירת עוגת יום הולדת מהסופר.

 

מה ההבדל בין תבניות סיליקון רגילות לבין התבניות של המקצוענים?

הקטע הכי חזק אצל פייסטרי פרו זה שהמוצרים נראים כמו משהו שמיועד למקצוענים, אבל הם ממש נגישים לשימוש בבית. מדובר על תבניות שוקולד תלת-ממדיות (כן, 3D לגמרי), במידות שמתאימות בדיוק למה שצריך – בין אם מדובר על תבניות מקצועיות בגודל 40X60 ס"מ, או על הגרסאות הקטנות יותר, כמו ה-30X17.5 ס"מ שמתאימות גם לתנור ביתי סטנדרטי.

ובואו נודה על האמת: אין כמו הרגע הזה שבו פותחים את המקפיא, מוציאים יצירה קטנה שנראית כאילו יצאה מויטרינה של קונדיטוריית יוקרה, ואז רואים את ההבעה של האורחים. גאווה.

 

תבניות סיליקון שהן גם יפות וגם אופות (תרתי משמע)

מה שמייחד את הסדרה הזאת זה לא רק הגודל או המראה, אלא העובדה שמדובר על תבניות מסיליקון איכותי ברמה גבוהה מאוד. הן גמישות, עמידות, והכי חשוב – השוקולד נפרד מהן כמו קסם. בלי לשבור את הראש, בלי לחפור עם סכין בצדדים ולקוות שזה לא ייהרס. פשוט להפוך והופ, זה בחוץ.

ולא רק שוקולד. ראו הוזהרתם: יש סיכוי שתתחילו "רק" עם תבניות לשוקולד, ותמצאו את עצמכם מהר מאוד עם תבניות סיליקון לקונדיטוריה בכל גודל וסגנון, כולל כאלה שמתאימות לעוגות אישיות, תבניות לגלידה וארטיקים, ואפילו תבניות לקישוטים קטנים ומיוחדים כמו עלים או פנינים (כאלה שאפשר לפזר מעל כל קינוח ולקבל וואו בלי הרבה מאמץ. לא נגלה מאיפה הרעיון).

בקטנה, יש גם משטחי אפיה ייעודיים שמחזיקים מעמד בטמפרטורות קיצוניות, מה שמאפשר לעבוד עם שוקולד מומס, קרמל או כל מיני קרמים מוקצפים בלי להתחיל לחפש נייר אפייה שמתעוות אחרי שתי דקות. ויש גם קישוטים לקינוח Gourmand, למי שרוצה להוסיף טאצ' שף אמיתי, בלי להתאמץ.

 

להרגיש מקצוענים בכל פעם שרוצים לאכול שוקולד

המסקנה היא שבפייסטרי פרו למדו לקחת חומרים מקצועיים, לשים אותם באריזה נגישה ולתת לכל מי שאוהב.ת להתעסק עם קינוחים – גם אם זו רק בשבת בצהריים או כשמארחים – להרגיש מקצוען. לא צריך יותר משוקולד מריר או חלבי איכותי, קצת סבלנות, והתבנית הנכונה.

וכשמדובר על מחיר? זה לא זול, אבל גם לא בשמיים. כמו שאומרים "אם כבר לפנק, אז לפחות לעשות את זה כמו שצריך". כי בין אם זו עוגת שוקולד קלאסית עם טוויסט, או קינוח אישי קטן עם ברק שמתאים לאינסטגרם, תבניות סיליקון לשוקולד של פייסטרי פרו פשוט עושות את העבודה.

ואם מישהו תוהה אם אפשר להכניס את זה למדיח - אז כן, אבל בינינו? מי בכלל מחכה עד המדיח כשאפשר מיד לעבור לפרויקט האפייה הבא.